Olympští bohové pili nektar a hodovali ambrózii jenom proto, že si neuměli uvařit pivo.
Jen si tu šichtu představte: celý den budete asistovat sládkovi při vaření piva, což obnáší také řádnou degustaci všeho, co v minipivovaru Hasič teče. Abyste takový den ustáli, nakopnete se k tomu ráno pivní pálenkou. A výplata? Za 4–8 týdnů, podle doby potřebné k jeho zrání, si vyzvednete 20 litrů vámi uvařeného piva.
V nabídce jsou vouchery pro 1 až 3 osoby. A co vše vás během 8 hodin čeká? Uvidíte celý proces výroby od začátku až do konce, seznámíte se s recepturami, technologií, jednotlivými etapami přípravy a vaření i surovinami. Aby vám síly stačily, v poledne si dáte oběd a připravené bude i studené občerstvení.
O pivovaru
Pivovar Hasič je regionální pivovar, který se specializuje na výrobu domácího piva z přírodních surovin standardními metodami vaření za použití nejmodernější technologie. Nachází se v turisticky atraktivní oblasti Jeseníky ve městě Bruntále v budově bývalé textilky. S použitím sladu z místní sladovny a široké škály chmelů zde vaří klasické ležáky a pivní speciály, které distribuují do široké sítě restaurací.
Pivovar také provozuje stylově zrekonstruovanou restauraci v Bruntále a Opavě, Pusté Polomi, Nových Sedlicích. V Bruntále se specializují na prezentaci nejen svých výrobků, ale také nabízí velmi kvalitní kuchyni a realizují prohlídky pivovaru s výkladem výroby piva.